Επιχειρησιακό πρόγραμμα ανταγωνιστικότητα-επιχειρηματικότητα-καινοτομία
Το γραφείο μας - Κοψαλής | Τεχνικό Γραφείο
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-2.4.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Τεχνικό γραφείο

Όταν πρόκειται για υπηρεσίες πολιτικού μηχανικού, θα πρέπει να έχετε μηχανικούς που μπορείτε να εμπιστεύεστε. Είτε πρόκειται για στάδια μελέτης είτε για διαδικασία και κοστολόγηση κατασκευής ή διαχείρισης έργων είτε επιθεωρήσεις κτιρίων, με τους μηχανικούς του γραφείου μας, μπορείτε να αναμένετε μια δημιουργική λύση σχεδιασμού και παροχής υπηρεσιών, χωρίς συμβιβασμούς.

Ο Ευθύμιος (Θέμης) Κοψαλής είναι ο Σύμβουλος μηχανικός που μπορείτε να εμπιστεύεστε. Έχει χτίσει τη φήμη του ως Σύμβουλος Μηχανικός παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες Πολιτικού Μηχανικού σε οικοδομικές κατασκευές για την οικοδομική βιομηχανία σε μια περιοχή που περιλαμβάνει τους νομους Λευκάδας , Πρέβεζας, και Αιτ/νίας.

Ως Τεχνικό γραφείο Πολιτικών Μηχανικών με ειδίκευση στα οικοδομικά έργα μπορούμε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης του έργου από το αρχιτεκτονικό σχεδιασμό , την σύνταξη των κατάλληλων μελετών , δικαιολογητικών και αιτήσεων για την Υπηρεσία Δόμησης έως την επίβλεψη της κατασκευής και την παράδοση της. Αφήστε λοιπόν όλες τις κεφαλαλγίες σε εμάς, έχουμε την εμπειρία και την πείρα για να σας προσφέρουμε λογικές ιδέες που να καταστούν λειτουργικές λύσεις πάντα ως προς το συμφέρον σας τόσο στο τεχνικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική και τις υπηρεσίες μας ή πώς το γραφείο μας μπορεί να κάνει το έργο σας πραγματικότητα, καλέστε μας τώρα.

Προφίλ

Τεχνικό Γραφείο Κοψαλής

Έχετε απορίες σχετικά με κατασκευές ή την ακίνητη περιουσία σας; Μη διστάσετε