Επιχειρησιακό πρόγραμμα ανταγωνιστικότητα-επιχειρηματικότητα-καινοτομία
Υπηρεσίες - Κοψαλής | Τεχνικό Γραφείο
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,page-parent,bridge-core-2.4.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 
Οικοδομικές άδειες

Οικοδομικές άδειες

Σχεδιασμός, επιμέλεια και διεκπεραίωση της σύνθετης διαδικασίας που είναι η έκδοση μίας Άδειας Οικοδομής σε όλα τα στάδια της (τοποφραφικά, σχεδιασμός των υπό ανέγερση κτιρίων, μελέτες, προκοστολόγηση, επίβλεψη κ.λπ)

dasikoi-xartes

Δασικοί Χάρτες

Αναλαμβάνουμε το σύνολο των εργασιών από την αξιολόγηση των χαρακτηρισμών της έκτασης επί του Δασικού Χάρτη και την δόμηση της βέλτιστης προσέγγισης για την υποβολή αντίρρησης μέχρι και την τελική υποβολή του φυσικού φακέλου και την παράσταση στην Επ.Ε.Α.

Κτηματολόγιο

Κτηματολόγιο

Αναλαμβάνουμε όλες τις υποθέσεις που αφορούν σε θέματα κτηματολογίου όπως η δήλωση της ιδιοκτησίας, κάθε είδους χωρικές χωρικές μεταβολές, υποβολή ενστάσεων..

Διαχείριση κατασκευών

Διαχείριση κατασκευών

Οι υπηρεσίες διαχείρισης αφορούν στην παρακολούθηση της υλοποίησης ενός έργου και εξασφαλίζουν την ολοκλήρωση της κατασκευής του μέσα στα χρονικά, ποιοτικά και οικονομικά πλαίσια που έχουν τεθεί.

πιστοποιητικό pea

Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης

Αναλαμβάνουμε την έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) του κτιρίου σας. Θυμίζουμε ότ πλέον Π.Ε.Α. απαιτείται για όλα τα κτίρια συνολικής επιφάνειας άνω των 50μ προσμετρώντας τυχόν νομιμοποιημένες επιφάνειες.

taktopoiisi-2

Τακτοποίηση αυθαιρέτων

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία της τακτοποίσηςη αυθαιρέτου η οποία περιλαμβάνει την μελέτης της των σχεδίων και της άδειας σας, τη διεκπεραίωση των διαδικασιών στις δημόσιες υπηρεσίες, την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης, την έκδοση πιστοποιητικού μηχανικού για πιθνή μεταβίβαση.

a

Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού σας, από το βάψιμο ενός δωματίου μέχρι την τεχνική μελέτη και την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας. Πριν την ανάληψη ενός έργου σας δίνουμε μια οικονομοτεχνική μελέτη του έργου σας με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

adeies-leitourgias-2

Άδειες λειτουργίας

Το γραφείο μας καλύπτει οποιαδήποτε δραστηριότητα χρειάζεται Άδεια Λειτουργίας όπως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκπαιδευτήρια, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής, ιατρεία, εργαστήρια τροφίμων κ.α.

vevaioseis-2

Βεβαιώσεις μηχανικού Ν. 4495/2017

Από την έναρξη ισχύος του Ν.4014/11, κάθε πράξη μεταβίβασης ή σύσταση εμπράγματος δικαιώματος πρέπει να συνοδεύεται από βεβαίωση μηχανικού. Αναλαμβάνουμε την έκδοση της απαραίτητης βεβαίωσης αλλά και την πραγματοποίηση όσων πρέπει να γίνουν πριν την έκδοση της βεβαίωσης

Έχετε απορίες σχετικά με κατασκευές ή την ακίνητη περιουσία σας; Μη διστάσετε